Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull1
aktív tag
Új UE4 demo by GTX680. [link]
-
Bull1
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Még egy dolog.
Manapság a játékok óriásira nőttek, nem férnek el sok esetben a memóriában illetve nem lehet betölteni minden adatot a VRAM-ba és ezenkívül sok motor arra törekszik h ne legyen töltőképernyő, az adatokat a memóriáiba stream-eli a gép folyamatosan. Ebből adódoan bármikor előfordulhatnak apró röccenések a háttérben való töltögetés miatt. Jó példa erre a TERA. 30GB és mondhatni nincs töltőképernyő sem és folyamatosan streamel az Unreal motor.
-
Bull1
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Jajj, hát elnézést egymillás géppel rendelkező úr, remélem nem gázoltam az Ön lelkébe.

-
Bull1
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ez legyen a legnagyobb gondom az életben.

-
Bull1
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére

-
Bull1
aktív tag
Ghz edition ? Én tuti nem raknám fel a BIOS-t... csak fölöslegesen megugrik a kártya fogyasztása és hangja (GTX480-nál hangosabb lesz) + ugráló órajel sztem nem menő. Inkább alapfeszes tuning. Bár én GTX680-at nem vennék, inkább 670... ekkor a differencia felugrik 6 fps-re, húha... és ezek egy árban vannak.
(#331) Rexcor
Kb.
-
Bull1
aktív tag
Ez mehetne első hsz-be.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PLC programozás
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest