Hirdetés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nincs lényegi különbség. A BF3-ban most szerintem egy speckó probléma van, mert a régi driverekkel nem jön elő. Ahol a GeForce frame ideje tényleg számottevően gyengébb az a DiRT Showdown és a Sleeping Dogs. De inkább az előbbiben van kiugró eltérés, utóbbiban is bőven vállalható a különbség.
A Far Cry 3 szerintem egyelőre lényegtelen, mert az 1.04-es patch óta HDAO igen fura képhibákat csinál GeForce-on és a teljesítménye sincs rendben. Ezért nem tudunk vele tesztelni, mert csak Radeonon jelenik meg jól a kép. De az NV tud róla, bár nem tehetnek semmit, mert az Ubi a bűnös most. Az AMD persze rágja a fülem, hogy teszteljünk vele, mert látják, hogy a GeForce-ra nézve kellemetlen lenne az eredmény, ráadásul képhibáról is be kellene számolni, csak nem tudom, hogy mennyire sportszerű az NV nyakába varrni az Ubi hibáját. Részünkről ebből a partiból inkább kimaradunk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest