Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
No comment, kár veletek vitázni
Mindent meg lehet magyarázni, mindenre fel lehet hozni valami érvet 
Amúgy én nem AMD fan vagyok, hanem jobb hardver fan, cayman xt vs gf110nél nem is volt kérdés menyiket favorizálom jobban, ahogy most sem.Ha szerintetek szarrá herélt gk104 megéri húzós felárral és még jobb is, mint a tahiti, akkor egészségetekre

Metro meg igenis mai napig terhelő game, 1 gpuval továbbra is esélytelen nagy felbontáson a tökéletes játékélmény és szépen ki is hozza a különbségeket a vgak közt százalékosan, egy vga tesztnél technológiai szempontok döntenek, szal ez elég hülye érv hogy 3 éves, akkor ennyi erővel ne teszteljenek semmivel sem, mert jáj az már nem mostani game és juj már nem játszik vele senki... és? ki nem szarja le, ha szétizzasztja a vgakat és ideális tesztalany
de én már unom hogy elvakult nv fanokkal vitatkozok, akiknél ennyiben kimerül a vita, hogy az nv a jobb, mert te azt mondod, meg felhoz mindig vmi grafikont, akkor én is felhozok egy grafikont és bizonygatjuk itt egymásnak hogy melyik is a jobb, engem nem kell meggyőzni, mert én tudom, hogy melyik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- LEGENDÁS! GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition 11G
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindent meg lehet magyarázni, mindenre fel lehet hozni valami érvet