- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Hat O azt mindketten tudjuk hogy a Ti sokkal erosebb meg alapon is, en arra gondoltam meg ha mast is irtam hogy tobbet zabal a huzott 290X-emnel is
72C-os is remek hutessel akar a 290X-em volt, az mar mas kerdes hogy boven erosebb.Nem reprezentativ, eleg keves a meghibasodas, Ciripelnek ezek mint az istennyila, G1-ek igen hiresek errol, MSI 6G-rol egyaltalan nem hallottam ilyet, sot annak remek hutese is van, Zotac-nak is jo a hutese.
Valoszinuleg nem egy helyen olvasgatunk, en olyan helyen nezem, ahol napi szinten tucat-javal hordjak el a Ti-ket es ott is keves a hibas kartya, a ciripeles az jellemzobb.A tapot lecsereltem, ebbe mar nem raktam bele a hibas kartyat, uh errol nem tudok nyilatkozni. Ebben lenyegesen kevesebb esellyel fog ciripelni, leven hogy ez Superflower belsos, akik arrol hiresek hogy szantak ra par honapot meg egy kis penzt hogy kikiserletezzek a leginkab CW mentes tapot.
Szoval varom a Classit es meglassuk, mint emlitettem turelmes ember vagyok es azzal is szamolok hogy csak nem volt szerencsem Benne van a kalapban.
Mindezeket leszamitva remek a kartya, eros, gyors, megcsinalja amit akarok es ahogy, kivallo DX11-es kartya, ahogy mar masok is mondtak szoval nem adom fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

72C-os is remek hutessel akar a 290X-em volt, az mar mas kerdes hogy boven erosebb.