Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Magisk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmister
senior tag
A Maxwell egy mobil chip. Ezért nincs Tesla sem belőle.
Érdekes módon a Pascal nem lesz ennyire butított... ebből kitalálhatod, hogy mennyire lesz jó a Maxwell a DX12 meg async compute eraban, és azt is, hogy mennyire valószínű, hogy az AMD most kukázná az architekturális előnyét ilyen téren.
-
HSM
félisten
A LOL-dozer mint koncepció teljesen jó volt, csak rosszkor, nagyon rosszkor hozták ki. A játékokat és egyszálú programokat leszámítva jobban is működött, mint az Intel féle HT.
Abu és múltbeli a jóslásaihoz nem tudom, nekem mi közöm van, nekem ez a saját véleményem a mostani helyzetről.

Azért nem lépték meg eddig, mivel nem volt rá szükség. Az R9 200-as széria a Keplerek ellen jött ki, és azok perf/watt arányát hozta is. A Maxwell-re nem reagáltak még, de ahogy állnak a dolgok, már nem kell arra sem sokat várni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest