Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
KAMELOT
üzenetére
"Ha meg kihagyod, honnan tudod hogyan megy a játék?"
Onnan, hogy megbízható emberek videóit nézem pl. DigitalFoundry vagy zWORMz Gaming
Ha mindent nekem kéne megnéznem és csinálnom, akkor nem lenne életem és egész nap a gép előtt görnyednék, hiszen szoftverfejlesztőként dolgozok, ami miatt így is sokat ülök előtte és megőrülnék. Más játékok nem akadnak nála, tehát biztos nincs szarul beállítva a gépe, tekintve, hogy évek óta tesztel szinte minden játékot. Ő egy hozzáértő ember, a videóival már régóta bizonyította.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha mindent nekem kéne megnéznem és csinálnom, akkor nem lenne életem és egész nap a gép előtt görnyednék, hiszen szoftverfejlesztőként dolgozok, ami miatt így is sokat ülök előtte és megőrülnék. Más játékok nem akadnak nála, tehát biztos nincs szarul beállítva a gépe, tekintve, hogy évek óta tesztel szinte minden játékot. Ő egy hozzáértő ember, a videóival már régóta bizonyította.