Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
olymind1
üzenetére
Az RTX3060 akkor legyen 450, én most hirtelen 444-ért találtam RX6600XT-t az a +/-20 euro lényegtelen. Ha tényleg $350-ért jön az intel "csoda" akkor az német áfával, euróra átváltva épp 400 euro alatt marad.
Ha egy sapka sz@r lesz akkor azon a +20-30euron nem fog senki variálni,nem veszik meg azt' így járt az intel. Ha valami véletlennek köszönhetően mégis jól sikerülne, akkor még be is jöhet nekik. Anno is volt aki megvette az L és LE kártyákat is, mert erra futotta
Szerintem az igazán érdekes az A770/A780 lesz, ott azért nagyobb játéktere marad az árral az intelnek - már ha lesz belőlök valami.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest