Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Petykemano veterán Szép grafikonok. 
 Én szeretem.
 De azért kicsit sajnálom is, mert lehetett volna érzékletesebben, valósághűbben ábrázolni. Főleg a $/perf grafikonért kár.Jelenlegi formájukban azt a benyomást keltik, mintha az utóbbi generációk során robbanásszerű előrelépés lett volna. Generációkra értelmezve ez talán igaz is, de a grafikonok bal oldalán levő generációk között inkább 1 év telt el, addig ahogy haladunk jobbra, a megjelenített generációk között eltelt idő inkább 2 év körül alakul. Ha ezt figyelembe venné a grafikon, máris laposabb lenne. Nagyjából a Fury X-ig bezárólag nincs problémám a felhozatallal. 
 Az, hogy mi szerepel a grafikonon, onnantól.válik érdekessé, mert azt követően bicsaklik meg teljesen az AMD gpu részlege: onnantól voltak képtelenek abszolút teljesítmény szempontjából versenyképes terméket kiállítani és a teljes palettára új termékeket hozni.Ennek megfelelően furcsamód hiányzik a sorból a polaris, ami a maga idejében és még évekig remek perf/$ mutatóval rendelkezett. 
 Persze tudom, hogy azért nem szerepel, mert a pascal generáció legerősebb ellenfele a Vega64 volt. De hülyén is nézne ki, ha ott lenne egy kis púp a perf/$ grafikonon és egy beesés a perf grafikonon.A probléma, ami miatt a nyafogás megy az, hogy a grafikon által is mutatott csodás perf/$ emelkedés valójában csak $400-700 szegmensben történt meg. $200-ért még ma is azt a teljesítményt kapod meg, amit a 2016-os polaris is hozott. 
 És ezt a jelenséget ez a grafikon áldásosan elfedi.
 Érzékletesebb lett volna, ha 3D grafionon ábrázolják és nem csak a legerősebb 1-1 kártyát, hanem teljesítmény alapján párokba állítva.
- 

GeryFlash veterán Konkretan egy ilyen cikket irtam volna logoutra, mar eleg sok adatot osszeszedtem csak a teljesitmeny TFLOPS-ban adtam volna meg. Aztan eloallt Huang es azt mondta hogy naluk az 1TFLOPS az 2  Szoval kvazi beleszart a puncsostalba, es hasznavehetetlen lett az addig osszerakott adathalmazom (mivel az sem igaz hogy 1=1, mert annal valamivel tobb, de nem egzakt hogy mennyivel). Szoval kvazi beleszart a puncsostalba, es hasznavehetetlen lett az addig osszerakott adathalmazom (mivel az sem igaz hogy 1=1, mert annal valamivel tobb, de nem egzakt hogy mennyivel).Mondjuk az en cikkem azt taglalta volna, hogy 2005-2021 kozott 1 evre levetitve mennyi az atlag perf gain es ez hogyan viszonyul az arhoz. Szoval gizdabb lett volna   
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szoval kvazi beleszart a puncsostalba, es hasznavehetetlen lett az addig osszerakott adathalmazom (mivel az sem igaz hogy 1=1, mert annal valamivel tobb, de nem egzakt hogy mennyivel).
 Szoval kvazi beleszart a puncsostalba, es hasznavehetetlen lett az addig osszerakott adathalmazom (mivel az sem igaz hogy 1=1, mert annal valamivel tobb, de nem egzakt hogy mennyivel).