Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehet, hogy Te elfelejted, viszont én pontosan tudom, mennyi a 960 sávszélessége
komolyra fordítva, 77%-a a 660-énak, miközben a sávszélesség fogyasztóinak mind jelentősen nőtt a kapacitása. szerintem ez nem jó irány - nem tudom pontosan, melyik engine-ekre gondolsz "mai" alatt, de pl. a Cryengine eléggé mainak tűnik, és annak igencsak kell a sávszélesség. meg amúgy mindennek, ahol a konzolportot post process effektekkel akarják felturbózni, bár ez utóbbiban pont segít a dcc. -
HSM
félisten
Dehogy felejtjük a GB/s-et. 115,2. Az mi, már elnézést?
Még egy vacak Tonga Pro az R9 285-ön is tud 176-ot, a 280-ak (tuning nélküli) 240GB/s-jéről nem is beszélve, amit könnyűszerrel fel lehet dobni akár a 300GB/s magasságába is. Ehhez képest a 960 gyárilag kihajtott memóriáival mit lehet elérni? Talán egy kínkeserves 2000Mhz-et, ami nagyon komoly 128GB/s. Éppen annyi, amennyit 5 évvel ezelőtt tudott (tuning nélkül) a HD5850-em.
Ezek a kártyák úgy fognak lemaradni memória sávszélesség igényes motorokban, vagy beállításokban hogy öröm lesz nézni. Másfelől, véletlenül se felejtsd el, hogy az ALU-kat is a memória eteti adattal....(#3360) Asbee: Erről beszélek.
Oké, még rá is húznak 1-200Mhz-et, de nem ez itt a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Dark Souls sorozat
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Laggol, hangos, zörög, csíkoz vagy nem ad képet, kifagy? Videókártya karbantartás! Hibás is!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest