- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano #32429 üzenetére
Színektől mentesen küldeném ez évi "jókivánságomat" az olyan hardver gyártók felé, akik találtak rá okot vagy minden ok nélkül horror áron adják a HDD és SSD, CPU és RAM meg videókártya termékeiket. Némelyik hardvernek a tulajdonsága vagy a teljesitménye nem nővekedett annyit mint az ára. Szerintem ilyen magas árakba a kifogástalannak mondható terméktámogatás már igazán elvárható lenne.
-
törölt tag
válasz
Petykemano #32429 üzenetére
Nálam az AMD driverek és a hardver mondott csődöt. Az időpont és az időzités szerint hol az egyik oldalon, hol a másik oldalon akadtak problémák. Sokáig kivártam, de az új driverekre sem javult a helyzetem, azért váltottam egy merészet. Játékos oldalról nézve egy jó döntést hoztam meg. Viszont az én utam az eddig tartott a PC Gaminger vonalon. A konfigom most nem rossz, de ettől gyorsabbat és újabb vasat nem szándékozom venni. Ennek az évek óta eltartó csepegtessünk mindig egy picivel többet hozzáállásnak ez lett a vége. Nem akarok 12-16 (24) szálas procira költekezni vagyonokat, és a 16-24 (32) GB-os videókártyákra sem vagyok vevő. Ha most a jelenlegi konfigomra sem nagyon akarják optimalizálni a játékokat, akkor majd hol húzodik meg a határ. Itt a vége... és majd megveszem konzolokra a 4K/60Hz optimalizálást, mert addigra bill-egér támogatás is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest