Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 - alap
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
AMD idétlen órajelugrálások az RX 470-nél is jelen voltak. Afterburner menüben állitgattam én ezt-azt, de csak nem akart az nyugton maradni a 2D-s órajeleken. HD 7850 volt még amelyik rendben lent tartotta az órajeleket és rendesen váltogatta azt videó és 3D terhelés szerint. Na persze, a böngésző hardveres gyorsitást már akkor sem ártott kikapcsolni a Firefox-ban. Akkor még müködött a hardveres gyorsitás a konvertáló programokban (AMD APP) és örülhettem a gyorsabb tempónak... de persze ezt is elvették, mert az R9 380 és RX 470 már nem használta ezt. Szerintem a driver miatt, de valamiért az OpenCL programkód nem müködött már jól. GTX 1070 videókártyával a CUDA használható. Apróságok, de ilyenek miatt megy el a bizalom egy alapjában jó videókártyától és nézek más alternativát. Pedig jónéhány GCN architektúrát megtapasztaltam a saját káromra, és közben itt-ott azért éreztem a lassú fejlődést, ami mellett elhaladtak a játék és felhasználói igények. Ahogyan a RYZEN úgy a VEGA is felzárkozhat, de sok felhasználót fog még elvesziteni a sok késlekedés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Gainward GeForce RTX 3080 Ti 12 GB videókártya (HIBÁS)
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő