- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezt nem nagyon értem, hogy őszinte legyek. nézd meg a számokat a két relációban:
- 680 -> 7970 GHz: +20% tranzisztor, +10% teljesítmény
- 7970 Ghz -> Titan: +60% tranzisztor, nem tudom mennyi + teljesítmény, de biztos, hogy messze nem 60%azaz átlagos workloadok esetén a 680 10%-kal "tranzisztorhatékonyabb". ez a 10% kényelmesen jöhet abból, hogy a GCN architektúra lépett egyet CPU irányba.
a Titán meg jóval gyengébb lesz ilyen téren a 7970 GHz-nél - pontosan azért, mert tele van pakolva játékokban nem használt cuccokkal.én nem látok itt nagy rejtélyt.
-
BeLucZ
addikt
hát pedig a 7970es egy piszok jól sikerült vga, én még nem voltam ennyire elégedett vgaval teljesitményügyileg, nem hasonlitanám össze a hd2900al
ugye az akkor egy félresikerült "előremutató" megoldás volt, ez most pedig telitalálat ilyen szempontból, lásd computeshaderes játékok egyre növekvőben pl, nagyon erős kari és van benne tartalék is, sztem ez jó architektúra, jó irány
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest