- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
Malibutomi #1018 üzenetére
Ha meg a drágább tényleg jobb annyival mint az övé, akkor saját tapasztalat híján rávágja, hogy biztos csak az általad leírt tömegpszichózis az oka...
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #978 üzenetére
Ugyan már cry3-ban 290-nél gyorsabb a 780 az x nél pedig a ti gyorsabb. Dràgàbb nv mert jobb.
Érzem ebbôl vilàghàború lesz.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Malibutomi #956 üzenetére
[link] - talán érdekes lehet. A címek alapján ő ott volt a CES zárt rendezvényein. Meg tudnám erősíteni, amit leírt csak nincs felhatalmazásom rá.
De ahogy látom az Oxide saját játékát kihagyta, és pár SE címet is.Szerk.: Ja nem, az SE-re odaírta alulra, hogy be nem jelentettek.
-
HSM
félisten
válasz
Malibutomi #963 üzenetére
Pedig a fórum tele van nagyobbnál nagyobb sületlenségekkel... Jobb, ha megszokod őket, ezt tapasztalatból mondom... Egész nap gépelhetnék, ha csak a felére reagálnék.
(És milyen sok topikból milyen keveset olvasok, és még így is...
)
-
norb55
őstag
válasz
Malibutomi #956 üzenetére
A Mantle már kicsit unalmas, még kise jött, de már meguntam, mindig erről megy a vita, milyen jó lesz, stb. ezt mindenki hogy tudja az 5-ös lottó számokat is mondjátok már meg légyszi
Mantle ide vagy oda, talán ad az AMD-nek egy lépcsőfokot, hogy kitudjon mászni a pöcegödörből. de nem fog vele teljessen kijönni belőle. .
Remélem értitek mire cséloztam
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #897 üzenetére
Nem vagy egyedül. Ennek mi értelme van?? Akkor aki ek blokkot használ annak a karija nem fog ugy menni mint a ref??? Hacsak nem keringet a rendszerben 95Fokos tűzforró vizet??
-
Tirexi
addikt
válasz
Malibutomi #845 üzenetére
Oké nézzük máshonnét.
Tegyük fel, hogy veszek egy 290 CF-et mert jó ár/teljesítmény arányú.
Bemegyek szépen a 290 topic-ba és elregélem mi a véleményem a VGA-ról.Leírom, hogy hangos, melegedik, nem tartja a boost-ot, CF/driver hibák vannak. (csak képletesen értem)
Erre hogy reagálnátok ott? Az is trollkodás lenne? Mit mondanátok rá? Én erre lennék nagyon kíváncsi...
-
Tirexi
addikt
válasz
Ezen még gondolkodnom sem kellene és már le is írták:
1) "hanem ami az AMD védjegye a driver minőség"
2) "A 2D-s magas fogyasztást már fel se hozom..."
-
SzlobiG
félisten
válasz
Részben egyetértek vele is meg veled is. Valóban felesleges az ilyesfajta trollkodás. Viszont nem csak a hűtéssel van ott probléma hanem ami az AMD védjegye a driver minőség.
Megint kezdik azt amit anno ugyanezt csinálták már számtalanszor, hogy elb@szták az overdriverot mintha át se néznék amit kiadnak a kezükből csak gyorsan kapkodva kiadnak vmit.
A 2D-s magas fogyasztást már fel se hozom...
-
válasz
Malibutomi #785 üzenetére
... és @HSM: persze, ha nem gond, ha a házban marad az anyag (mert van, ami kipakolja), akkor 3 axiális pörgettyű, és gond megoldva. ez egy részt gyakorlati kérdés (bír-e vele a házhűtés), másrészt ízlésbeli (nekem nem tetszik). a kérdés sokkal inkább az, hogy az nVidia mit csinál jobban, vagy jobban csinál-e egyáltalán valamit, hogy a bloweres megoldásai működnek.
és, HSM, lehet mondani, hogy elvárod, hogy 100e-es VGA mellé valaki odafigyeljen a házhűtésre, de ennek csak akkor van ereje, ha nincs olyan 100e-es kártya, ahol erre nincs szükségjelenleg ugye az a helyzet, hogy szarakodok a hűtés körül VS drágábban megveszem a 780-at. innentől ez már preferencia kérdése, amit már gyártóként nem tudsz kontrollálni.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #730 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #709 üzenetére
Ref hűtővel simán 1200MHz-n? Hol egy jégtáblán volt a gép?
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #709 üzenetére
Erre a tesztre gondoltál????
Amúgy jó lenne ha alátámasztanád a mondandód,ha vitatkozni szeretnél.
(#710) HSM
Én ezt tudom,de még mindig nem releváns a 7970 eredménye.) -
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #705 üzenetére
Még most télen,meg az asztalra kicsapott tesztkonfigokban...egyábkáént bizony érinteni fog ha veszel,mert nem csak a hőfokok miatt veszi vissza hanem a power limit miatt is,azon pedig a vizhütés nem segít...meg a tweak se...
(#703) HSM
A 7970 nem releváns ebből a szemszögből,hiszen ott más a powertune,mint ahogy az én 7990enemen is.De hát itt az alakalom,lehet linkelni a teszteket mindkét oldalról... valahogy nem jönnek...
-
SzlobiG
félisten
válasz
Malibutomi #705 üzenetére
Mivel még csak ref létezik ezért azzal kell hasonlítani az hogy majd lesz ilyen olyan az a jövő zenéje.
Ezt nem vitatom, hogy gyorsabb de én azért a pár %-ért tuti nem aldoznam be a csendes működést.
Amúgy kíváncsi lennék a vrm cicergesekre is, hogy muzsikalnak mer nálam pl az is kizaro ok már. Az összes amd vga-m sikitott nv meg egyikse. Emlékszek anno hiába volt víz a vga-n sikitott nagy terhelés alatt.
-
válasz
Malibutomi #395 üzenetére
ez nem az nVidia oldal hozzáállása, hanem néhány szélső értéké. én a magam részéről örülök, hogy pirosék összeszedték magukat driver fronton
-
FaTHI
őstag
válasz
Igen, most az Tomb raider-nél várhatunk a javitásokra, vagy driver-re.Nálam 660Ti-n ha bekapcsolom a tesselation-t néha mindenféle vibrálások vannak, esetleg le is áll egy idő múlva. Ez egy rossz pont az NV-nek, vagy a játék lenne ilyen csak NV karikon, fene tudja.
-
válasz
True Story
-
BeLucZ
addikt
válasz
Malibutomi #182 üzenetére
ennyire zabálja a játék a cput és ennyire szereti a sok magot ????
kicsit meglepődtem, végre van jogosultsága itt a sandy bridge - E prociknak, mert eddig kb egy szinten teljesitettek a 2500k,2600k val a legtöbb játékban
picit tényleg hihetetlen hogy fullhdban és very high qualitynél ilyen ordító cpu limit legyen
-
BeLucZ
addikt
válasz
Malibutomi #166 üzenetére
de azok nem teljesértékű magok, ugy képzeld el mint az intel htját, attól még nem rúg labdába az intel felsőház ellen és ez így is lesz még nagyon sokáig, macska egér játék ez
óriási erőfölénye van az intelnek és óriási előnye is
-
Attix82
addikt
válasz
Malibutomi #100 üzenetére
Persze ha a játékot normálisa megírnák nem lenne gond, de olyan már rég nincs. Egy játékot úgy kell megírni, hogy minden VGA-n fusson, nem az ,hogy az utolsó pillanatba váltottak...elég vicces ez.
Egy driver legyen felhasználóbarát, vagyis inkább egy középút (teljesítmény 80%-a), de 95%-ba jól működjön mindenben. Mint látható a játékok megírása elég gyatra, ezért is van szüksége a GE-re, hogy picit kompenzálja. De ugye ha nem cserél a felhasználó drivert , akkor megint ugyan ott van az illető.
Lényeg egy stabil működés elérése, VGA új generáció periódus lecsökkent 1-2 év közé. A Driver meg 2 hetente jön ki új ami Beta. Új játék új driver.
(#101) Alpachino
A PH ezt tükrözi, olvasva a forumokat...sajnos nagyon sok emebr csak ahhoz ért, hogy power gomb be, játék indít és van 250e ft-os gépe.
-
Attix82
addikt
válasz
Malibutomi #93 üzenetére
Csak annyi a különbség, hogy NV driverrel még akkor is játszható ha nem is frissíted. Jó lehet, nem ad + 5 fps-el többet, de nincsennek durva hibák.
És hangsúlyozom, nem sokan ismerik a Beta drivereket.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
Malibutomi #21 üzenetére
Szóval akkor most már a 7970 jobb választás mint egy éve?
Hmm...
7970 tulajok, ex-tulajok!!!(vagy csak hozzáértők)
Melyik lehet a legjobb választás 7970-ből?
Csak egy normál tuning kell, nem hyper-extreme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged