- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
imi123
őstag
válasz
#00137984 #38820 üzenetére
A mostani harsány grafikák mellett egy valósághű megjelenítés visszalépésnek tűnhet.
Pl egy sötét szobában miért kellene látnod a megvilágított objektumon kívül mást.
Elvileg RT-vel csak azt kellene látnod amit valóságban látnál. Ja hogy ez így kopár. Ja, de valósághű.
Persze még ettől messze vagyunk de itt nem képminőség javítás a cél. -
imi123
őstag
válasz
huskydog17 #38767 üzenetére
Az igen.Vega 56 és 2060 az 1080Ti nyakán.
-
imi123
őstag
válasz
huskydog17 #38746 üzenetére
Így már nem is olyan rossz ajánlat.
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
Ma eddig három 1660Ti kártyáról került fel kép.
Kíváncsi vagyok mikor jelentik be hivatalosan. -
imi123
őstag
Nyilván fognak javulni driveresen a Vega VII-ek.
De DX12-ben szerintem bőven van tartalék a Turingban is, csak nem mernek nagyot váltani driveresen a Pascalok rovására. Egyből megkapnák hogy driveresen butítják a régi kártyákat. Mondjuk így is megkapják....
Úgy sem tudnak mindenkinek megfelelni. -
imi123
őstag
válasz
Petykemano #38571 üzenetére
Ne b@sztassátok a Főnit mert nem kaptok Radeon VII tesztet.
-
imi123
őstag
válasz
szmörlock007 #38466 üzenetére
Korrekt összefoglaló.
-
imi123
őstag
válasz
#93245952 #38453 üzenetére
Nagyon elfogultnak kell lenni ahhoz hogy ne lásd hogy ez most nem a szokásos visszaesés.
Nyilván nem kell az NV-t temetni de most nagyon összejött nekik minden.
Remélhetőleg az 1160TI sorozat jobb fogadtatásban részesül mint az RTX nagy tesók. Egyszer próbált az NV nagyot fejleszteni és itt az eredménye. Nyilván ehhez kellett az AMD Radeonos passzivitása is hogy meg merjék lépni. Gyanítom egy darabig rámennek a biztonságra. Ha esetleg megint beindul a bánya ne is sírjon itt senki hogy nincs elég kártya. Hogy az NV nem fog bekészletezni semmiből az tuti. Max Jensen bőrkabátból. -
imi123
őstag
válasz
huskydog17 #38398 üzenetére
Ez már vicc kategória,de inkább siralmas.
Nem értem miért erőltetik a DX12-t ha ennyire nem fekszik a játéknak. -
imi123
őstag
Egy költő kérdés.
Miért kell sok video ram amikor meglett mondva hogy a nextgen Api-k megszüntetik a tékozló memória menedzsmentet. Érdekes hogy jövőbeli hardver igények mindig igazodnak az aktuális AMD fejlesztésekhez. -
-
imi123
őstag
válasz
->Raizen<- #37796 üzenetére
Mikor ha nem hétvégén...
-
imi123
őstag
válasz
->Raizen<- #37790 üzenetére
Besértődött hogy Radeon VII-re gyűjtesz.
Tegnap volt valami win 10 frissítés,lehet az vágott alá. -
imi123
őstag
válasz
->Raizen<- #37709 üzenetére
Majd add oda a Ph-nak tesztelni.
-
imi123
őstag
AMD találgatósban meg lett osztva egy twitter hír miszerint VEGA II gyorsabb a 2080-nál.
A forrás nem túl megbízható.... Ha viszont igaz és hozza a 2080-an sebességét valamint kap egy jó árcédulát akkor lehet élesíteni NV-nél az 1180-at.Remélhetőleg ma este már okosabbak leszünk. -
imi123
őstag
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
Hát szerintem multi FPS-en kívül nem fontos a nagy FPS(75+). Persze ez magánvélemény.
Ok hogy Battlefieldeknél és társinál egy hardcore szerveren számít. Egyébként ha megvan freesyncel a stabil 75 akkor az már bőven az élvezhető kategória a legtöbb játék. Én is nézegettem év végén a Gsync csodákat de hála égnek smucig vagyok és nem vettem meg. -
imi123
őstag
válasz
t72killer #37377 üzenetére
Nem leszarták a játékosokat hanem GPU helyett kaptak jó kis CPU-kat.
Hajlamosak vagytok elfelejteni hogy az AMD-nek az NV mellett az Intellel is tartani kell a lépést.Most szerintem Intellel teljesen pariban vannak.Le a kalappal Lisa előtt.Szépen kihozta a gödörből a céget. -
imi123
őstag
válasz
Petykemano #37362 üzenetére
Nem tudom.Ha gondolod szétkapom a 2070-en és megnézem.
-
imi123
őstag
válasz
Petykemano #37359 üzenetére
Olcsóbb a 13Gbps mint a 12? WTF?
-
imi123
őstag
válasz
Petykemano #37358 üzenetére
Voltában nincs.
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
BUÉK tisztelt fórumtársak.
Sók jó Ph-s cikket kívánok amin lehet vitázni.De próbáljuk meg a mások véleményét is tiszteletben tartani.Saját álmainkat nem valóságként kezelni és próbáljunk meg földön maradni az elvárásokkal.A túlzó elvárások borítékolhatóan pofára esést hoznak,ami a kedvenc cégünknek is káros.Akinek nem inge ne vegye magára,de ahogy Hofi is mondta akinek igen az "őtöcködjön már végre fel". -
imi123
őstag
Nem fog túl jól kezdődni az Nvidia-nak a 2019-es év.
Voltak már jobb passzban. -
imi123
őstag
Tisztelt fórumtársak.
Boldog Karácsonyt mindenkinek. -
imi123
őstag
Én is leragadtam BF4-nél.
Persze a Battlefrontok kivételével megveszek minden DICE játékot,mert a BF4 okozott annyi örömöt hogy ez a minimum.Mindig megkapják az esélyt.Én is gondolkoztam rajta hogy megvárom a leárazást,de ez a piszok NV nem kiadta az RTX támogatást még év végére.Nem tudtam ellenállni.
Azért még egy BF4 remasteredet kipróbálnék.Főleg ha ezt a rohadt zouzou glitchet kiirtanák belőle. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest