- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Igen, amit leírsz tipikusan elfogyó processzor vagy API/Driver limit.

Leginkább ezen javítottak azóta, amennyire követem. Amúgy magam is észrevettem ezeket, pl. BF4-ben maxgrafikán DX11 módban a sok apró szirszar egyes páláykon sokkal jobban megfektette az AMD-ket, mint az Nv-ket. Mantle-ben ennek máris nyoma sem volt... A monitorozáson is látszott ilyenkor, hogy a VGA terhelése esik vissza, a proci meg szenved.
Nekem 2014 novemberig volt meg az asztali gépem a 290-el, emlékeim szerint valamelyik 14.7 környéki béta driverrel. Nekem nem volt különösebb bajom a teljesítményével amúgy az időnkénti lassabb teljesítmény ellenére sem. Pl. BF4-ben amíg nem volt Mantle, DX11-ben High-ra tettem, és máris ment, mint a huzat, játék közben meg nem látszódott különbség a High és az Ultra beállítás között. Mantle-n meg mehetett aztán Ultra-n...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest