Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz gbors #8511 üzenetére

    Kontextustol fugg hogy a turelmetlenseg bun-e, mar ha erted :)

    A TX-rol meg annyit hogy jo kartya, a tulajdonosai biztos orulnek neki, foleg ha 1080p-ben tolljak(tak) mert arra kell 1-2 bizonyara :) Inkabb SLI, az jol mutat. 1080p-re en nem tartom logikus dontesnek, 4K-ra mar inkabb, de oda meg kell 2 belole, nem a memoria miatt hanem a tempo vegett :) 1000£ az indulo ara, most meg mar 500£ alatt szorjak a Ti-ket. Meg ha most EVGA SC TX 899.99£, a 980Ti SC meg 589.99£ (mostani aktualis ar ebben a pillanatban)

    Akkor az volt a csucs es aki akkor vette a legjobbat kapta es ez teljesen rendben van, ezen nincs vita. Mindenki arra kolti amire akarja, a gond es a vita ott van hogy NV hozasa a 3 honappal kesobb megjelentetett (tudtak mikor fogjak kihozni, a decemberi megjelenes az duma...) Ti-vel kapcsolatban meg van vedve pedig ezen semmi vedeni valo nincs :) EN tuti hulyere vernem az NV illetekeseit, nem a penz miatt hanem hogy az "Elit"-et kepviselo leghusegesebb vasarloit szarnak sem nezi. Ennyi. Ezt kellene megerteni, nem terelni.

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák