Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
Nem kell neked bizonyítanom, ezeket a teszteket egyébként is magamnak csináltam és hidd el inkább hiszek saját méréseimben, mint a vegyes képet mutató netes tesztekben

Te nem így lennél vele ?

FaTHI : érdekes, mert én ezeket a "mikro akadásokat" nem tapasztaltam/tapasztalom a 7870 esetében pl. a FC3 és a Hitman AB-ben sem
sebességben pedig, mint azt korábban is írtam tuningban ( 1280MHz-en biztosan) verte a 660 TI-t simán.....de még alapórajelen is nagyon közel voltak egymáshoz, ami kb. azonos ár mellett esetleg a 660 TI felé billentené a mérleget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sebességben pedig, mint azt korábban is írtam tuningban ( 1280MHz-en biztosan) verte a 660 TI-t simán.....de még alapórajelen is nagyon közel voltak egymáshoz, ami kb. azonos ár mellett esetleg a 660 TI felé billentené a mérleget.