Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
A táblázatokat mondjuk én máshogy töltöttem volna ki a készítő helyében egyébként, mert én azt írtam volna oda, amitől változás volt és nem pont így "ellentétesen", így sokkal többet kell nézegetni feleslegesen. Szerintem a 780Ti-től egyébként, amit '13 Q4-ben adtak ki, meg akkoriban csökkentették le nagyon a sima 780-ak árát, egyik napról a másikra ilyen -40k volt itthon is. Gondolom '14 Q2-re ennyi ember váltott már GK100-ra, ami erősen el is verte a Hawaii-kat akkoriban szinte mindenhol. Egyébként a mai napig jól tartja szerintem magát a Kepler, tudom mert a mai napig használok én is 780Ti-t, csak nem itthon a saját gépemben van. GTA V-t úgy viszi, hogy öröm nézni. Mai napig jobban kéne Kepler, mint Hawaii.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dell 3490 Intel i5-8250 laptop (hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest