Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz ricshard444 #6671 üzenetére

    nakosnak volt meg anno 2011 vege - 2012 eleje fele az egyik elso surround setupja a forumon, ugye? tetejeben ove volt az elso multigpu + multimonitor setup is nv oldalon, meg ugy altalaban.

    ugy emlekszem o volt az aki proper setupot epitett, mig en szab.tammal probaltuk a koltsegeket relative alacsonyan tartva haxolni (nekem eyefinitym volt bar harom honap utan legalabb a kijelzoim egyformak lettek, szab.tam egy GTX480 + softTH/210GT komboval es harom eltero kijelzovel probalt csodat tenni). az mondjuk az az idoszak volt amikor emlekeim szerint a forumon voltunk tizes nagysagrendben triplakijelzos setupokkal, amiknek a fele kb munkara volt befogva. forumokon meg kb nulla volt a tapasztalat de annal tobb a hit alapu velemeny.

    --

    mondjuk neked eleg jo tesztjeid szoktak lenni, a 290 tesztbol sajnalom, hogy a GPUhalalok miatt nem lett semmi.

    Dollface: i5-760al (kb egy 4GHZ koruli 8320 tempojat tudta) hajtottam 7850 OC CFet es nem igazan volt CPUlimit (par extrem esettol eltekintve, de az jellemzoen a dx9+eyefinity kombo miatt volt). ahhoz kepest a GTX970 kb 60%al erosebb. felbontastol fuggoen, nemileg megrangatva a CPUt szerintem mar jo lenne / nem lenne zavaroan lassu.

    a GTX970 egyebkent fHDra szvsz jelenleg a legkiegyensulyozottabb kartya a piacon mindent figyelembe veve.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák