Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Futtatni bírja, de sebességben nem bírja el, mert kisebb felbontást számol, mégis lassul, így értettem"
Ez is marhaság. Még az általad linkelt teszt is megcáfol téged, ott is jó látszik, hogy számos játékban jó a sebesség. A felbontás pedig az lesz, amit beállítasz, nincs olyan, hogy kisebb felbontásban számol, csak akkor, ha úgy állítod be. Azért lassul, mert nincs FP8 támogatás Turing és Ampere szériákban.
"Most az NVIDIA ugyanúgy eldarabozza a megjelenést, ahogy az AMD szokta, tehát először a DLSS 4.5 Super Resolution része jelenik meg, aztán majd jön a DLSS 4.5 többi része. Erre értettem."
Eddig is így volt, most valamiért úgy csinálsz, mintha eddig nem így lett volna. DLSS 3.0 hozta a FG-t, DLSS 3.5 hozta a RR-t, a 4.0 hozta a Transformer modellt és MFG-t.
A különbség annyi, hogy az NV-nek már van sok játékban RR és MFG is, míg AMD-nek nincs, így semmilyen szempontból nincs értelme annak, amit írtál."Nem, szerintem feleslegesen bonyolult és hogy ezt a usernek kell állítani az NVIDIA App-ban manuálisan. Te supportáltál már IT vonalon ügyfeleket? Képben vagy, hogy miket nem értenek meg egyszeri felhasználók? Ennél tízszer egyszerűbb dolgokkal gondban vannak."
Nem, nem bonyolult és főleg NEM kell a usereknek átállítani az NV app-ban semmit, ha nem akar, nem kötelező, ahogy az NV app-ot még csak telepíteni sem kötelező. A userek többsége azt sem tudja, mi az, hogy felbontás, csak elenyésző többségük foglalkozik felskálázással manuálisan.
Igen, 15 éve vagyok IT support-ban (szerencsére nem Helpdesk-en), de ennek most az égvilágon semmi köze az egészhez. Te most valóban az NV IT supportjáért aggódsz, hogy nekik túl sok melójuk lesz emiatt? Ez most komoly?
Tehát inkább vágjuk el sok millió felhasználótól a DLSS 4.5 lehetőséget, mert az NV IT supportnak szerinted túl sok dolga lesz emiatt, mert néhány usernek túl bonyolult a +2?
Szerintem az NV sokkal jobban tudja nálad, hogy a supportnak mi okoz gondot és mi nem és hogy mennyire okozna ez gondot nekik.#50719: Sajnos nem tudom értelmezni amt írtál. Ki milyen működést akar megkapni?
"Ha beimplementálják a játékokba a DLSS 4.5-öt, akkor ott a DLSS 4.5 modellje lesz az alapértelmezett, tehát az M. A gyorsabb K modell a DLSS 4 modellje."Ha beimplementálják a játékokba a DLSS 4.5-öt, akkor ott a DLSS 4.5 modellje lesz az alapértelmezett, tehát az M. A gyorsabb K modell a DLSS 4 modellje.
Igen, akkor mégsem olyan bonyolult, megértetted. Akkor mi itt a bonyolult?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 27% - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Ghost 8GB GDDR7 128bit (NE7506T019P1-GB2062B) Videokártya
- ASRock Steel Legend 9070XT 16gb garanciális videókártya GARANCIÁLIS
- (Eladva) Nvidia RTX 3070 Founders Edition / FE (1. gazdás)
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- MSI GeForce RTX 5080 16G VENTUS 3X OC PLUS
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest