Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Raymond
üzenetére
Igen, akkor jól tippeltem, túl keveset szállítottak, mert túl korán leállították a korábbi gen gyártását és gondolom emiatt nem csak a DIY, hanem az OEM-ek sem nagyon kaptak már komolyabb mennyiséget.
Én is úgy gondolom, hogy az NV itt valamit nagyon elszámolt, egyszerűen túl hamar vezette ki az Ada-t. Ez jól mutatja, hogy sokkal jobb lenne, ha egyszerre 2 gen lenne a piacon.
Azt is kinézem belőlük, amit b. már sokszor említett, hogy szándékosan a részükről, hogy ne menjenek rájuk a különböző hatóságok a monopólium miatt.
Szerintem ezt soha nem is fogjuk nem tudni, hogy mi a valódi oka, mert ha a háttrében valóban valami susmusolás van, azt nyilván nem fogják publikussá tenni.A következő negyedév lesz az igazán izgalmas, hogy az új hardver megjelenések milyen hatással lesznek a részesedésre, bár tény, ez is egy váratlan meglepetés változás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest