- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raggie
üzenetére
Azt írta hogy a Starfieldben, ebben a játékban nem blokkolja a készítőket, nem azt hogy eddig nem tették.
Ez így 4 héttel a balhé után a sajtó/ közösségek nyomására érdemi lépés volt.Pug :
Nem hiszek senkinek csak véleményem van.
Ugyan ez lenne ha Nvidia blokkolná az FSR-t és az XeSS-t és vitatkoznék erről bárkivel mert az XeSS csak Intelen futó verziója is baromi jól sikerült a tesztek alapján.
DLSS közeli minőség és amúgy is szorítok Intelnek.
Nvidiát is rühellem azért, hogy a framegent nem teszi elérhetővé Amperen, én meg dönthessem el jó e nekem az a minőség.
Nem én találtam ki a dolgot ami media hírré tett és megfogalmazódott.
Nem tőlem származik a felvetés, ezek a táblázatok sem, az hogy a HU és GN erről videókat csinált és utána járt megkereste mindkét gyártót. AMD vel semmi gondom amúgy.
A témát én is unom és én is sokallom magam, nem akartam ezzel ennyit foglalkozni, szóval elhiszem, hogy te is. Tényleg elengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest