Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DudeHUN

    senior tag

    válasz Devid_81 #46985 üzenetére

    Linus Media Group-tól (egy a laborukban dolgozó egyéntől) jött egy komment egyik videójukban a Gamernexus és Hardwareunboxed irányába, hogy Linusék bezzeg mindig mindent újra tesztelnek nem úgy, mint ők.
    Erre reagált kvázi Steve egy 45 perces videóval, hogy Linusék rendszeresen hibás teszteket közölnek. Rossz és hibás adatokkal (kártya és proci teszt). Nem vesznek észre alapvető dolgokat (pl. hűtő tesztnél felcserélgetnek adatokat, rosszul rögzítik a hűtőt és úgy tesztelik). Vagy például egér bemutatónál, hogy azért nem siklik rendesen amire panaszkodnak, mert rajta hagyták az alján a fóliát... Meg még egy csomó dolgot (pl. bizonyos gyártók felé elfogultak).
    A vízhűtéses dolog meg. Linusék tesztelték egy Startup prototípusát, ami kifejezetten 4090-re lett fejlesztve. De nem volt nekik ezért ők egy 3090 vagy 3090Ti-al tesztelték. Amire ofc nem volt teljesen jó. Így a videó konklúziója az volt, hogy ez egy fos. Linus a hibás tesztre azt mondta ez van. Nem fog pénzt költeni, hogy jól tesztelje le.
    Majd hónapokig több levélben megígérték a cégnek, hogy visszaküldik a prototípust (ami ugye a Startup tulajdona). Nem tették. Hanem feltették elárverezni...
    Most a videó után (a szarvihar) jelentkeztek a cégnél, hogy bocsi. Linus nyomott egy rantet, hogy nem az ő hibája és mindenki kapja be. A hibás tesztekre nem reagált.
    Ennyi így röviden. Elég csalódás a csávó sajnos.

    Gamer for Life

Új hozzászólás Aktív témák