- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nyűg, mert ahogy az előbb leírtam, release notes, és felhasználói visszajelzéseket követni így sokkal nehezebb. De az AMD is átesett a ló túloldalára, ezt is írtam.
A 290 "féltégla mini kazán"-al egyáltalán nem értek egyet, normális hűtős példányok normális környezetben teljesen jók, és nincs szélsőséges fogyasztásuk. Kb. mint egy 780 Ti.
Amúgy ugyanazt írtad, mint én, nagyon kéne már egy friss termékpaletta.

Az, hogy bizonzos termékeik thermal limit közelében vannak, azok a gagyi meg "csendes" kiadásoknak köszönhető. Nálam a 290 sem volt thermal limiten, pedig az egyik legegyszerűbb, Gigabyte WF3 típusom volt: [link].

Másfelől thermal limit mellett is bőven lehetne a nagyobb kihasználással nyerni, de ebbe inkább nem mennék most bele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest