- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Abban mindenképpen igazad van, hogy a retailerek mit kínálnak. Említettem már többször is, hogy kiskeres ismerősöm Intel+NV only, AMD-t csak külön kívánságra rendel. És biztos vagyok benne, hogy nincs egyedül. A vélt PCIe áramfelvételi* és sokszor emlegetett driver** problémák meg csak erősíti ezt a dolgot.
* Biztos érintett valakiket, én semmit nem tapasztaltam, míg Polarisom volt
** Nem mondom, hogy nem tapasztaltam kisebb problémákat, de sosem volt olyan, hogy egy játék ne futott volna driverhiba miatt. A legdurvább még az RV670 időkben volt, amikor egy bizonyos driver batch olyan hibákat produkált, hogy nem működött az IE és az Excel, kifagytak. Ez azért durva volt, de rollbackelve korábbi driverre működött, illetve ki lett javítva egy idő után ez a hiba. Persze nekem csak szerencsém volt, küzdöttek itt a PH-n sokan az AMD drivereivel. Viszont jó ideje nem tapasztalok problémát. Mint ahogy NV driverrel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G - kis hibával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 1660 OC 6GB hibátlan.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest