- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Abban mindenképpen igazad van, hogy a retailerek mit kínálnak. Említettem már többször is, hogy kiskeres ismerősöm Intel+NV only, AMD-t csak külön kívánságra rendel. És biztos vagyok benne, hogy nincs egyedül. A vélt PCIe áramfelvételi* és sokszor emlegetett driver** problémák meg csak erősíti ezt a dolgot.
* Biztos érintett valakiket, én semmit nem tapasztaltam, míg Polarisom volt
** Nem mondom, hogy nem tapasztaltam kisebb problémákat, de sosem volt olyan, hogy egy játék ne futott volna driverhiba miatt. A legdurvább még az RV670 időkben volt, amikor egy bizonyos driver batch olyan hibákat produkált, hogy nem működött az IE és az Excel, kifagytak. Ez azért durva volt, de rollbackelve korábbi driverre működött, illetve ki lett javítva egy idő után ez a hiba. Persze nekem csak szerencsém volt, küzdöttek itt a PH-n sokan az AMD drivereivel. Viszont jó ideje nem tapasztalok problémát. Mint ahogy NV driverrel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- Sapphire Radeon RX 6700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest