- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Igen a cikknel irtam pont ezt .A Sapphire valószínűleg hozza azt amit a Zen3 Epyc nehany dologban jobb is de olcsób az szinte biztos.
Az is tuti hogy a kovetkezo intel cucc ,az Emerald bele megy ebbe a foglalatba.Kerdes errol mit tud Nvidia,mert szerintem ezt Intel mar mernoki mintaban esetleg megoszthatta veluk.Igy igazabol ha kicsereli AMD-t Intelre megmarad a teljesitmeny es kulonosebb atdolgozas nelkül az erkező Emerald bepattintható lesz ugyan ezen Nvidia mellé.
És hát talán 2-3 év múlva ott lesz már Intel bérgyártása is ,amire NV igényt tart így a két cég mosr pár évre biztos összeborul és a fejlesztéseikeg összehangolják.
Nem tartom kizártnak,hogy a bejelentett késés Nvidia miatt történt.Egyszerre jött a hír hogy nagy az igény rá ezért a nagyvolumenü szállítást késleltetik pár hónappal valamint az Nv is most jelentette be a váltást.Összefügg a két dolog sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest