Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 980-ra a 390(X) volt a válasz, melyből a 390 a 980 szintjét hozta sokkal olcsóbban. Az, hogy átnevezés, az részletkérdés. A végfelhasználók elnyomó többségének ár / teljesítmény számít.
A 480 az 1060-nal versenyez. Azok vettek ilyet, akik pl legfeljebb 380(X)-ről vagy 960-ról váltottak, azaz az akkori középkategóriáról.
A többi dolog teljesen irreleváns. Vásárláskor nem érdekel hogy milyen sikeres az adott cég, nem érdekel a marketing maszlag. Engem a termék tudása és az ára érdekel. Ha középkategóriát akarok, nem érdekel, hogy feljebb mi van, mivel nem azt veszem meg. Így a vérpistikék gondolkodnak.
A fogyasztás is részletkérdés, átlagfelhasználó számára nem számít. Nekem persze pont számított, mert ITX. Vehettem volna 970-et vagy 390-et. A 390 gyorsabb és olcsóbb lett volna, de nem mertem bevállalni kis házba, így 970 lett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest