Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Én értem, de tényleg annyira AMD előnyt mutat például ez a teszt is ezzel a játékcsokorral, hogy ekkora nincs a valóságban, és ez a teszt még a 12.11-es boost driver előtt született.
Nekem az összegzés szúrja a szemem, az hogy pl a 7850 a 660 előtt van, vagy pl a 7870 a 660Ti előtt, viszont ha más játékokat vagy játékmixet nézek, akkor nem ezt látom, de az összegzés ezt az eredményt hozta, és ebből az átlag user csak azt látja melyik a gyorsabb, és a videokártyás topikban ez alapján ajánlják a kártyákat.A játékokra visszatérve, az Assasins Creed 3-ról itt egy teszt, ha ezzel a beállítással néznétek, az nem lenne jó a tesztbe?
Nem tudom milyen játékok kerülhetnek a tesztbe de pl: Borderlands 2 a physx miatt, Guild wars 2, vagy az új Resident Evil 6 benchmark stb.... közül esetleg valamelyik bekerülne, akkor egy kicsit szorosabb lenne az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest