Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ugyanaz. NIncs különbség driverben, se másban nagyon. És hidd el vannak anomáliák. Maximum TE nem tudod, hogy az okozza. Nem olyan dolgokra gondolni, hogy folyamatosan jelentkeznek, hanem pl. 10-ből 1x kifagy (ha véletlenszerű a dolog) az AC
rigins. Alt tabolsz bizonyos képváltásnál és 100% tudom reprodukálni bármilyen NVidia kártyával. (Teszteltem.) Míg AB nélkül nem fagy...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
rigins. Alt tabolsz bizonyos képváltásnál és 100% tudom reprodukálni bármilyen NVidia kártyával. (Teszteltem.) Míg AB nélkül nem fagy...