Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ren Hoek #25256 üzenetére
Neked szintén i5 van a gépben és szerinted is jobb egy GTX 1070 videókártyával játszani. Vagyis a teljesitményed javult egy ilyen váltás után. Nekem meg alig-alig érezhető javulás történt. Kifogást emeltem ez ellen és még csak meg sem próbáltam nagyon szóba hozni a GTX 1070-et, de máris a magas elvárások miatt lettem megróvásba minősitve. Tényleg jobban szeretek 60 FPS teljesitménnyel játszani, de ezért visszaveszek a grafikai beállitásokból. Ja, de mennyire is gondoltak ott AMD oldalon. Nekem ez néhol már túl soknak tünik, és egy R9 380 után többet reméltem emelni ezen. Most már kiváncsiságból csak megnéznék egy GTX 1070 teljesitményszintet elérő AMD VEGA videókártyát ebben az i5 konfigomban. Mármint mit mutatna grafikában és teljesitményben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest