- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- iPhone topik
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Volt nekem ASUS 290 DC2, és MSI 290X Lightning is, azokkal sem volt jobb. Egyébként ott kezdődött, hogy eleve egy szenvedés volt a Mantle megjelenése, folyamatosan csúszott a megfelelő driver, és a BF4 patch, aztán nagy nehezen elérhetővé vált, és gyönyörű szépen laggolt vele a játék, nem kicsit. Nem is használtam sokáig, mert teljesítményben amúgy sem volt nagy ugrás. Aztán később elkezdtem használni, mert megszűntek vele a problémák, és egy ref 290 került hozzám, annál már számított minden egyes plusz FPS. Na a 290-el volt az, hogy egy proci igényesebb pályán komoly különbség volt DXvsMantle között. Viszont a játék direktségében nem volt különbség, szerintem csak akkor ér valamit, ha gyengébb proci van alatta. És itt jön az, hogy az NV meg tudja csinálni driverből, hogy DX alatt is satbil, és direkt legyen a játék, még procilimites helyzetekben is, nekik miért nem kell a Mantle, hogy jól menjen a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Parfüm topik
- BMW topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- CSR Racing 2
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- További aktív témák...
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest