- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
Ne haragudj, hol irtam hogy nevetsegesse tette?
Nem mondtam hogy te írtad: ott van három háesszel a hozzászólásod felett, egy másik, nyilván kicsit sem elfogult AMD-stől.Nekem valaszoltal, valamilyen furcsa okbol ezert gondoltam hogy nekem irod

Mint ahogy az is szimpla tény - és ez az, amit nem bírsz megérteni a jelek szerint, pedig már többen, többször leírták, hogy a Titan nem egy szimpla vga, hanem egy professzionális célra is befogható kártya, ergo az árát így kell nézni. Jó hogy nem a(z azonos chippel szerelt) Quadro/Firepro kártyák árát hasonlítod az otthoni (gémer) vonalhoz...

Kb. olyan ez, mintha egy Corsát hasonlítanál egy Octaviahoz, mondván: mindkettő 5 személyes, és mégis csak fele annyiba kerül az Opel (holott az Octavia csomagtartójába - némi költői túlzással - belefér az egész Corsa).Tessek, kivagom amit az AMD allitott:
Qualifying his statement in gaming terms.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Radeon RX 6600 XT ASUS Dual OC 8GB GDDR6
- Gigabyte GT 1030 2GB
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ROG Strix RTX 3080 10G OC Gaming White (fehér)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC Edition 16GB - Garancia 2029.03 - Felbontott - BESZÁMÍTOK!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest