- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
Ne haragudj, hol irtam hogy nevetsegesse tette?
Nem mondtam hogy te írtad: ott van három háesszel a hozzászólásod felett, egy másik, nyilván kicsit sem elfogult AMD-stől.Nekem valaszoltal, valamilyen furcsa okbol ezert gondoltam hogy nekem irod

Mint ahogy az is szimpla tény - és ez az, amit nem bírsz megérteni a jelek szerint, pedig már többen, többször leírták, hogy a Titan nem egy szimpla vga, hanem egy professzionális célra is befogható kártya, ergo az árát így kell nézni. Jó hogy nem a(z azonos chippel szerelt) Quadro/Firepro kártyák árát hasonlítod az otthoni (gémer) vonalhoz...

Kb. olyan ez, mintha egy Corsát hasonlítanál egy Octaviahoz, mondván: mindkettő 5 személyes, és mégis csak fele annyiba kerül az Opel (holott az Octavia csomagtartójába - némi költői túlzással - belefér az egész Corsa).Tessek, kivagom amit az AMD allitott:
Qualifying his statement in gaming terms.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest