Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Egyébként szerintem is Jelen pillanatban VR-hez jónak hangzik két olcsón beszerzett Nanó.
980Tihez képest is és a Fury Duóhoz képest is. Főleg annak hatványában hogy a nyáron érkező kártyákon csak GDDR5 lesz. Lehet Augusztus végén mást fogok gondolni, de most szerintem is ez a Best Buy VR cucc.
Viszont VRből szerintem optimálisabb megvárni amikor Oculus majd valódi 3D kezelőt ad hozzájuk és nem ezt a Xbox konzolt, még akkor is ha azzal együtt majd 800 dollár lesz mert külön szerintem drágább lesz beszerezni.
Azt halottátok hogy A PS4 es VR szemüveget is gondolkoznak rajta hogy kiterjesztik majd PChez is ??? Az egy érdekes helyzetet teremtene.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Pixel 7 pro 128/8
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest