Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Nehogy azt mondjátok, hogy azért cseréltek ATI-ra mert jobb lesz a Cry3-ban pár FPS-el?

(jobb lesz egyáltalán?)
Azért emberek gondolkodjunk már.
Életem legjobb döntése volt 7970-ről 680-ra váltani.
Porszívó hang csak akkor legyen a szobámban ha éppen takarítok máskor ne és a driver gondokból sem kérek.
Jaj csak jönne már az a Titan...Amúgy láttam, hogy vannak már ilyen fake tesztek meg találgatások, hogy mit fog tudni és hozzá mondtátok, hogy ez nem fog annyit érni amennyiért adni akarják. Mármint a Titan-t.
Nos azt hiszem azt is láttam, hogy csak bizonyos példány szám lesz belőle mint az Asus Mars esetében.
Akkor meg nem kell csodálkozni az árán. 100%-ban le merem fogadni lesz olyan a világon aki 4db-ot is betesz abból majd a gépébe. (YT videó is lesz róla biztosan)
Én is veszek kettőt ha lesz rá keret.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi