Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
a mantle hype miatt mindenki amd-t akart az "up to 70%" miatt
Ezt írtad, ez nekem elég általánosítónak hangzik. Egyébként én csak up to 45%-ra emlékszem a BF4 esetében, ahol egy A10 + R9 290X volt a konfig, és ez jelezve is volt a grafikonon! Ezen simán el tudom képzelni, hogy jött a 45%.
Igaz, hogy ez semmit nem jelent, de én nem hallottam vagy olvastam olyat, hogy valaki a Mantle hype miatt vett volna FX procit. Azt elhiszem, hogy aki FX-n gondolkozott annak egy plusz érv lehetett, de aki csak emiatt vett FX-t, és azt várta, hogy majd mindenhol szárnyalni fog, sőt, onnantól minden játék Mantle-re jön, az valamit nagyon félreértett. Ilyen jellegű hype egyáltalán nem volt. Sok helyen a Mantle volt a téma, de értelmesen tálalva, hogy miről szól. Továbbiakban pedig az előző hozzászólásom első bekezdése...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest