- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Dehogy közelítem, írtam is hogy nyilván te mindig AMD-s voltál és örültél az ingyen fps-nek. De ezzel nincs is semmi baj. Azzal van hogy tele volt a PH mantle-s cikkekkel és alatta a kommentekben is ment a dicsőítés, ennek hatására pedig a Milyen videókártyát? topikban szinte kivétel nélkül amd-t kértek és ajánlottak mert mi van ha bejön alapon, aztán mindenki várta hogy majd akkor jönnek a mantle termékek, de nem jöttek a gyorsulás pedig nem volt olyan jelentős mint sokan várták és még késett is rengeteget amitől mindenki ideges volt.
Utólag pedig becsapva érezhetik joggal magukat akik emiatt vettek főként amd-t, mert azóta kijött 2-3 nagyobb játék ami támogatja és emiatt mondtak le a Physxről, a jobb driveres támogatottságról.(#10367) -Solt-: Nem mondtam én a minden esetben 70%-ot, de nem tudom egyáltalán megvalósult-e. A linkelt nv csodadriver pedig nem volt szénné hypeolva hónapokkal előtte és emiatt nem vett senki nv-t.
Az a baj hogy aki fx procival játszott annak is csak pár játékban gyorsult a többiben maradt a limit, nem csoda hogy le is cserélte már szinte mindenki az fx-eket, pedig anno 1.5 éve amikor venni akartam szinte egy darab se volt a piacon használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Arc Raiders
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest