-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
-
-
Frozen
addikt
Szerintem meg pont nem küzd, egy ezer éves technologiával tudja azt 90-95% ban amit az amd legújabb új technologiás csiszolt gyémántja és utobbi sztem csak a technologia előnyel rendelkezik semmi mással ezért nem is értem sokaknál a nagy felángolást. Igen van amiben elvérzik mert sokat fogyaszt ,de tuti nem mindenki az áramszámlát fogja nézegetni mennyi az annyi
Majd meglátjuk mit dobálnak ki jövőre meg utánna
-
-
janos666
nagyúr
Jah, ezzel most elveszítheti a Syklake kb. minden maradék IPC előnyét a Ryzen-el szemben, és még az órajel előnyéből is kophat valamennyi (a legrosszabb esetet nézve még akár tuning-potenciál beli előny is elértéktelenedhet).
"Jókor" cseréltem CPU-t (nemrég Sandy->Coffee).
(#1026) golya87 - Kicsit úgy, mint a népmeséből a kisgyerek, aki mindig farkast kiált. Mikor tényleg baj van, már az is csak zajnak fog tűnni, mert már nyolcszor leégett a falu (a farkasok miatt).
Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest