- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Az utolsó oldalt végigolvastam , nagyon megy a hitvita
Amiért benéztem, havernek kellene egy budget gaming gépbe budget cpu, mondjuk ilyen budget ( xD) RTX 3060 alá hátha az majd kapható is lesz MSRP áron .
I3 10100F 30-35k HUF között szörnyű lenne alá ? Nézegettem pár tesztet és kb ugyanaz mint egy 3100 vagy 3300x de azok mind drágábbak. Ryzen 1600 AF is volt tervbe de az megdrágult . Minden marha drága most
Van olyan ami sokkkal jobb fps/ft arányt hozna 10100Fnél ? Szerintem Amd oldalán a 3xxx árak nagyon elszáltak ahoz képest mennyi az IPC
Persze ha ki lehetne várni egy hasonló árú 5300x et vagy 5500 at , azok biztos odacsapnak majd ,de ezekről még semmi hir.
Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Bittorrent topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amiért benéztem, havernek kellene egy budget gaming gépbe budget cpu, mondjuk ilyen budget ( xD) RTX 3060 alá hátha az majd kapható is lesz MSRP áron .