Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a Rocket Lake megjelenésekor mi lesz. Sokan várják azt, hogy akkor a Zen3 ára csökkenni fog. Ez talán igaz is lesz akkor, ha a Rocket egy kicsit gyorsabb lesz a Zen3-nál és az Intel megfelelően és nem elszállva áraz.
Viszont szerintem simán benne van a pakliban az is, hogy az Intel pár tízezerrel a Zen3 fölé fogja árazni a Rocketet, ha játékok alatt gyorsabb lesz az AMD-nél, emiatt a Zen3 meg árban marad ugyanott, ahol most van. Aztán a végén lesz drága AMD és drága Intel proci, nesze neked árverseny.

Még az is megbolondíthatja a dolgokat, hogyha a Rocket megfelelő mennyiségben kijön a boltokba, a Ryzen 5xxx meg továbbra is hiánycikk marad esetleg.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest