- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
olymind1 #2621 üzenetére
Nekem ezek a bench eredmények nem sokat mondanak.
Arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy egy 11700k játékokban kb hogyan fog viszonyulni egy 5800x-hez.
Azt látom a cikkben, hogy 5800x Single core 1669 pont, a 11700k Single core 1701
5800x Multi core 10427 pont, a 11700k Multi core 9627.Viszont, hogy ezek az értékek vajon mit vetítenek előre játékok terén, arra kíváncsi vagyok.
-
Qtya123
őstag
válasz
wwenigma #2354 üzenetére
Te is tudod, hogy +2 FPS-ért egymás torkának ugranak az emberek, oldaltól függetlenül.
Én azt vizionálom, hogy hiába van verseny, a közép és felső-középkategóriában olcsó procik már nem igazán lesznek az új generációkban, pedig mindenki évek óta azt várta, hogy na majd mikor egy szinten lesz a két cég, akkor tapossák lefelé egymás árait.
-
Qtya123
őstag
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a Rocket Lake megjelenésekor mi lesz. Sokan várják azt, hogy akkor a Zen3 ára csökkenni fog. Ez talán igaz is lesz akkor, ha a Rocket egy kicsit gyorsabb lesz a Zen3-nál és az Intel megfelelően és nem elszállva áraz.
Viszont szerintem simán benne van a pakliban az is, hogy az Intel pár tízezerrel a Zen3 fölé fogja árazni a Rocketet, ha játékok alatt gyorsabb lesz az AMD-nél, emiatt a Zen3 meg árban marad ugyanott, ahol most van. Aztán a végén lesz drága AMD és drága Intel proci, nesze neked árverseny.
Még az is megbolondíthatja a dolgokat, hogyha a Rocket megfelelő mennyiségben kijön a boltokba, a Ryzen 5xxx meg továbbra is hiánycikk marad esetleg.
-
Qtya123
őstag
válasz
#70339072 #2114 üzenetére
Uhh, sikerült kiválasztani egy full hikomat oldalt.
Teljesítményt még véletlenül se az ilyen oldalakra alapozz. Ez ugyanolyan gagyi értelmes összehasonlításra és meghatározó teljesítmény méréste, mint mondjuk a cpubenchmark.net.
Amd: [link]
Intel: [link]Teljesen felületes oldalak,teljesen értelmezhetetlen számokkal. Normális oldalakat nézz. Techpowerup, techspot, anandtech, gamernexus, stb...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest