- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Én csak egy észrevételt írtam senkit nem szerettem volna megbántani,de ezek szerint te is láttod hogy az intel előbb leméri a tesztet és az érzésem nem csalt.
Persze most lehet jönni,hogy játékba mégois jobban teljesít a vga stb igen de ott már benézünk egy 3. komponenst is az egyenletbe. Ha így nézem akkor simán mondhatom míg a legtöbb intelbe van integrált vezérlő ami nem is olyan rossz amúgy addig az amd nagy részében meg pont nincs. Nézd meg kiadták a zen3 at 5xxx sorozat aztán egybe sincs majd 1x lesz valamikor.... Intel dob ki valamit szinte kapásból van. Ez azért is fontos mert van aki pl videokártyát sem akar tenni a gépbe....Ez is csak egy apró észrevétel az intel javára ,szerintem nagyon okos emberek ülnek ott rettentő jó üzleti érzékkel. Ha megnézed igaz lemaradtak és még mindig a 14nm csiszolják faragják mi pénzt és extrát kihoztak már belőle? Igen sokat eszik meg lehet hőt is termel na de akkor is. És az évek alatt tuti,hogy valamit a háttérben nagyon csináltak ,mert nagy új fejlesztés nem volt sőt szinte semmi csak upgradek. Viszont ha megnézed pl vga fronton is kezdtek pattintani ők is. Lehet mire kitolnak egy 7nm - procit az olyan teljesítményű lesz ami még a zen4 5nm is odavágja. Ezt nem lehet tudni,de sztem a háttérben nagyon dolgoznak valamit és nem hiszem hogy ez csak a vga front lenne.Abban pedig biztos vagyok az évek alatt sem ölbetet kézzel ültek a mérnőkők /fejlesztők,az upgradekhez meg nem szükséges akkora erőforrás.Részemről sok fronton az intel sztem jobb és még most sem húzott el annyival az amd.....Ahoz képest mennyire előtte jár technologia szinten.Ha igaz a jövőre kiadott közel 20% ipc növekedés az intelnél akkor még a zen3 -al mindig partyba lesz ha nem is elötte ,de elég közel a 2.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest