- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Mert 2000-eset is árulni kell. Ha csak 2500-asat árulnának, akkor olcsóbban kéne adni, hogy ugyanannyit adjanak el belôle, mint amit 2000-esbôl adnának, ha lenne olyan. Viszont ha 2000-eset is árulnak, a 2500-asat sokkal drágábban lehet adni. Ha tehát nem adnának el 2000-est, akkor ettôl az extra árbevételtôl búcsút vehetnének, mert nem lenne mit drágán adni. Remélem, érthetô voltam. Piaci szegmentálás kombinálva az egyszerü, olcsó gyártással (csak egyféle terméket kell gyártani).
-
Sirpi
senior tag
ha egy proci megy 2500Mhz-n, mier adjak el mondjuk 2000 Mhz-skent?
Mert ha nem tennék, akkor erõsen csappanna a vásárlói körük, ami nem tesz jót a pénzügyi mérlegnek. (Én se vettem volna 3200+os procit, az tuti, de mivel 2500+osként árulták, így nekem igencsak megérte :C Megy a gyártó cégnek is, ellenkezõ esetben egy büdös vasat nem látott volna tõlem)
S
[Szerkesztve]
Aktív témák
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest