- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Mert 2000-eset is árulni kell. Ha csak 2500-asat árulnának, akkor olcsóbban kéne adni, hogy ugyanannyit adjanak el belôle, mint amit 2000-esbôl adnának, ha lenne olyan. Viszont ha 2000-eset is árulnak, a 2500-asat sokkal drágábban lehet adni. Ha tehát nem adnának el 2000-est, akkor ettôl az extra árbevételtôl búcsút vehetnének, mert nem lenne mit drágán adni. Remélem, érthetô voltam. Piaci szegmentálás kombinálva az egyszerü, olcsó gyártással (csak egyféle terméket kell gyártani).
-
Goose-T
veterán
OFF
Meg sem említettem az Intel procikat. Csakis azért, nehogy valaki elkezdjen lovagolni megint ezen a hülyeségen. Erre mi van? Mindenki elkezdett lovagolni ezen a hülyeségen. Csak a saját véleményemet mondtam el, miszerint nem hiszem, hogy egy mostani felhúzott AMD proci többet bírna 3 évnél. Egy szóval sem említettem, hogy az Intel akár egy percig is tovább bírná hasonló körülmények között. Miért kell mégis dedós módon flamelni mindenkinek? Lerakok egy darab gondolat-fát a fórum asztalára, erre valaki meggyújtja, a többiek pedig elkezdik locsolni benzinnel. Mindezért persze én vagyok a hibás. Hihetetlen, dedós hülyegyerekek gyülekezete ez a topik, komolyan mondom.
ON -
Goose-T
veterán
Ki beszél itt 2-3-4 éves procikról? A témaindító egy 2500-as Bartonról beszélt. Jó lenne, ha elolvasnád az elôzményeket, mielôtt hozzászólsz valamihez. Vagy szerinted egy 2500-as Barton 3200-ra húzva bírja 3 évnél tovább? Kétlem. Egyébként is, miért kell minden hozzászólásomat direkt támadásként felfogni az AMD ellen és kiforgatni a szavaimat?
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED TV topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest