- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Úgy van, verjük át szegény újoncot. Gratula! :(
Azért mert írtál valami baromságot, mi meg kijavítottunk, nem kell rögtön megsértődni. Szerintem inkább te viselkedsz úgy, mint egy tízéves kis hülye...
Mással is előfordult már, hogy hülyeséget írt, velem is, veled is, sőt még a moderátorokkal és házigazdákkal is (seggnyalás OFF :) ),csak ilyenkor a normálisabbak valami ilyesmit szoktak írni : ''Sorry, hülyeséget mondtam/írtam. :B'' -
rzoli
senior tag
Te hol látsz ebben a topicban flamet? Szerintem gyakorlatilag minden írásban arról van szó, hogy általában húzva, vagy a témaindításban említett húzás, hogyan változtathatja meg a proci életét.
Végigolvasva az üzeneteket, Te vagy az egyetlen, aki szét akarja cseszni a témát!
Már bocs!
Z
ui: Ha maniac üzenetét mégegyszer elolvasod, van benne egy jó nagy smile, s szerintem nem flamelt, hanem ironizát.
[Szerkesztve] -
Break
senior tag
A tapasztalat:
Nincs különbség AMD-Intel között melegedés, tuning, élettartamban.....
A tuningot a válogattott procik és a vak szerencse támogatja csak......
Az élettartam ....LOL .....3 év mólva mit kezdesz egy ilyen procival ? Még viccnek is rossz.....
Az én 2500 bartonom 1éve megy 2200Mhz-en.... hogy mi lesz vele 2 év múlva?
Hogy menni fog az tuti.......tökéletessen........
Ha valaki 10 :DD évig akarja használni a prociját...az ne huzza fel... PONT -
zsiga667
addikt
Egy ''széthúzott'' AMD proci lehet, hogy tényleg nem bírja tovább 3 évnél, csak te nem vagy tisztában azzal, hogy mit jelen az, hogy széthúzott... 1833Mhz@2200 alapfeszen? Ne viccelj. Nálam pl így megy, és hőmérsékletben 1-2° a különbség max! Persze ha 1833ról felhúzod pl 2600ra, 2V corefeszültség mellett, az már lehet, hogy elintézi 3 év alatt, de még erre se fogadnék...
-
maniac
senior tag
Bocs ha nagyon offenziv voltam. Sztem birnia kell tovabb is. Mondjuk apamnak volta celeron-a 300-asa ami 450-n ment az elejen aztan mar csak 400-askent mukodott kesobb stabilan (ra 2 evre), de en ugy tudom hogy a tuning ha feszemeles nelkul megy akkor semmi baja nem lesz, es ugyanugy amortizalodik mint az alapfrekin.
-
rzoli
senior tag
Azért, mert húzol egy 2500+ bartont, nem biztos, hogy kevesebb ideig fogja bírni. Főleg, hogy nem is emelt feszt a srác.
Mint tudjuk, a 2500-ből egy kicsit több fogy, tehát a hibátlan procik közül is jónéhányat 2500-re szitáznak, pedig el lehetne adni 3200-nek is, ha arra lenne nagyobb a kereslet.
Valószínüleg ezért alkalmazza az AMD is a szorzólockot.
üdv
Z -
maniac
senior tag
hmmm. erdekes. vajon hogy birta ki akkor az en 700@933-as duronom 4 evig, es aztan adtam el. Vagy hogy birja haver 1000@1500 athlonja 2-3 eve, ugy hogy semmi baja nincsen??? Jah tudom ha intel az birja 5 evig akkor ájemdé 3 évig. Vagy hogy jott ki neked ez az 3 ev? Biztos vmi keplettel ;] Vagy nem is, inkabb az hogy az Intel birja 10 evig is akar, akkor az AMD 3? Egyebkent mind az Intel mind az AMD sztem durvan tulhuzva is birja 15 evig legalabb!
Remelem nem offenziven veszed.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Steam topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest