- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Tomdriver #34239 üzenetére
Nincs semmi múltbéli vagy jelenkori személyes ellentét közülünk. Legalábbis én nem tudok róla.
Na de tényleg hagyjuk ezt az egész offot, inkább kifejtem jobban a problémámat, ami már a topikhoz kapcsolódik:
Nekem az fura, hogy Radeon 6xx megjelenéséről van szó, ami tök értelmetlen kérdés, hisz a Vega egy új nevezéktant hozott. Van Vega 64 és 56 desktopra. Az APU-kban lévő IGP-k a Vega 11, 8, stb nevet viselik. Az Intel Kaby Lake-G pGPU-jának neve Vega M GH illetve GL.
A fentiek alapján nem látom értelmét 6xx-ről beszélni, mivel nagyon úgy néz ki, hogy ilyen nem lesz. S szerintem jó is az új nevezéktan, mert a CU-k száma alapján jobban lehet következtetni a relatív teljesítményre.
-
törölt tag
válasz
Tomdriver #27511 üzenetére
Ha a Próban megy 1525 MHz-en a két Vega GPU akkor nincs ezen mit elcseszni, két 480 is verte az 1080-at.
Mlg csak olyan para sincs hogy hátha nem sikerül mert már szállítják őket profi rendszerekbe ...VR mozi ???
Egyszerűen csak azért tűnt soknak eddig az 1080 mert nem volt AMD GPU 3000 shader fölött.
Tehát a 4000 Shadernek tudjuk min kell mennie, Emelték is bőven, ettől csak gyorsabban kell mennie... -
do3om
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- BestBuy ruhás topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged