-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
válasz
tzsolesz #2363 üzenetére
AMD-ék nagyon jól titkolóznak az utóbbi időkben, egyszerűen szinte semmi konkrétum nincs. Olyanokat lehet sejteni, hogy 6Ghz-es lesz a GDDR5 legalább az XT-n, de az is lehet hogy 7. Az is valószínű hogy 2GB VRAM lesz, de ez se biztos. Még a 4-es felépítés az ami sejthető és kész is.
Elvben 19.-én vagy 22.-én lesz a start, de szerintem ha ebből a GTX580-ból lesz énekes hallott (értsd nem csak paper launch) akkor csöpögtetnek majd még egy kis infót.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest