- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbalazs09
csendes tag
válasz
belaazallat #34391 üzenetére
Ahogy atillaahun mondja. Nekem offset voltage van beállítva mégsem szabályoz vissza idleben.
-
pbalazs09
csendes tag
válasz
belaazallat #34376 üzenetére
Kiteszteltem fix feszültségen. Majd amikor megvolt minden, akkor állítottam offset voltage-t. Jól is működik, csak idleben nem droppol a voltage. Viszont pár játék elindïtásakor, nem mindnél, valamiért a bios beállításaim alapra állnak és a feszültség is az egekbe szökik.
-
pbalazs09
csendes tag
Sziasztok! Több kérdést szeretnék megfogalmazni nektek, amik felmerültek nálam. Bármelyiket is sikerül megválaszolnotok nagyon szépen köszönöm!
Konfig nagyvonalakban:
MSI B550 Tomahawk legfrissebb biossal ami nem a beta.
R5 3600
Crucial Ballistix 32GB(2x16) 3200MHz1. B550 Toma biosban mit állítsak ahhoz, hogy a feszültség/órajel visszaessen ha nincs terhelés alatt a cpu? Manuálisan állítottam az órajelet, offset voltage mellett. Amd cool'n'quiet nincs már ebben a biosban, global c state enabled-n van.
2. Ha B1-es a ramom PCB revision-je, akkor a DRAM calculatorban mit állítsak be? Abban nincs ilyen opció
3. Ezt a jelenséget egyelőre csak StarCraft II-nél vettem észre. Amikor elindítom a játékot, akkor olyasmi történik, mintha a bios beállításaim semmisnek venné a gép. Ellövi a feszültséget, gyárira állítja az órajelet, és csak akkor áll vissza minden az eredeti állapotra, ha nyomok egy gép resit. Ezt eddig más játék nem produkálta se a Cinebench. Van valakinek valami ötlete, hogy mitől van ez?
1.6V-ig ellövi a core voltage-ot, ami enyhén már a káros zóna.
Köszönök szépen mindenféle segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest