- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Mrdead #36712 üzenetére
Amúgy hőfok szempontjából ha Small FFT alatt csak 80-81, én nem foglalkoznék vele, jó az. Engem az zavart, hogy sok feszt kap és attól nagyon ingadozik kis terhelésre is a hőfok. Morogva kitapasztaltam egy allcore OC-t és úgy már jó lett. De nálam gyárilag amúgy nagyon rosszak voltak a hőfokok, Small FFT pl. kb. 4s alatt lőtte ki 90 fokra, lásd első hsz-em a topikban: [link] .
-
Chaser
legenda
válasz
Mrdead #36707 üzenetére
most a 3800x-et nyúzom, 4g ac és prisme hűtő, megáll 75 foknál small fft alatt - 23 fokos szobában -
nem rossz hűtő az, de nem is iszlámgyihád', a talpa ennek meg nem síkkedves ph meg ne küldözgesse a hülyeségeit, mert nem vagyok rá kíváncsi ( : - nemhogy örülnétek legalább valami téma van, nem hetente 3 hsz... az nem fogja növelni az egyébként is gyérülő olvasottságot -
-
Bib
őstag
válasz
Mrdead #36655 üzenetére
Ha a stressz FPU is be volt kapcsolva akkor nem olyan rossz pbo -val.Szerintem hasonló árkategóriában léghűtéssel jobb eredményeket lehet elérni. A pbo mellé tehetsz egy kis - offsetet egyszálas boost rovására.Vagy pbo simán autó. Az újabb biosok már nem ugráltatják a hőmérsékletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest