Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz L4mie #4467 üzenetére

Üdv ! :)

Az új MSI és egyéb B450-es lapokkal nincs tapasztalatom, erre majd válaszolnak a szakavatott/ilyen lapokkal rendelkező kollegák.

A sima B450 MSI lapokról annyit, ha meg vagy békülve az egyszerű BIOS kinézettel, akkor BIOS update után jó lehet, a BIOS update kinyírja belőle a Click Bios felületet.

i5-7600k:

Nekem viszonylag szerencsés példányom van, delid nélkül megy 4,8-on, 1,35V VCore-al, ez játék közben maximum 70 fok körül alakul, és mivel nem a benchmark az életem, ez már így is marad, Linx/IBT simán felküldi 90 fok magasságába... de ha huzamosabban terelem akkor belenyal a 100-ba is, és már vesz is vissza. :D

Ha esetleg benne lenne az 5 GHZ, akkor se lennék vele sokkal elébbre... :U

én azért váltottam, mert kevés kezd lenni a 4 fizikai mag, bár az i5-7600k jó erőben van alapból is, 4,8-on meg pláne, de már az SC2-ben is 50% felett jár a kihasználtsága... így azért online streamre keveselltem.

A másik fele, hogy az R5 3600X úgymond alapon adja a játékélményt, azaz jó illetve jobb FPS-t kaptam vele, mint a húzott i5-el, mindezt gyári hűtő mellett (persze, azért lecserélem, mert eléggé hangos terhelés alatt, idle-ben rendben van, a Giga lapomban rojtosra lehet hangolni mindent, a ventiket is.).

RAM: ha megteheted, próbáld ki a meglévőkkel is, én elégedett vagyok a 3200 CL16-os G.Skill-el, XMP-ből betöltve megy is szépen.

Új hozzászólás Aktív témák