Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
A ProcODT-t se mindig kell állítani, nálam a Hynix CJR-ek mennek 3800 CL16-ot gyári(36,9) ProcODT-vel.
Elég érdekes, hogy mekkora különbségek vannak RAM-ok, és procik között. (Nálam pl. a Ryzen memory calc beállításai elhasaltak, egy harmadlagos időzítések miatt, a többit feszesebbre tudom venni, mint amit ajánl.)
Látom néhányótok képén, hogy a tRFC2, és tRFC4 is be van állítva. Ezzel van értelme foglalkozni? Én csak beírtam a tRFC-nek, hogy 494, nem állítottam a tRFC2/4-en. -
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elég érdekes, hogy mekkora különbségek vannak RAM-ok, és procik között. (Nálam pl. a Ryzen memory calc beállításai elhasaltak, egy harmadlagos időzítések miatt, a többit feszesebbre tudom venni, mint amit ajánl.)
A lenyeget megkaptam, DR modulok, extra alacsony kesleltetessel. Comet Lake -el lett volna ez is erdekes, annak mar jo volt az IMC -je is, nem guritott akadalyt a MEM OC utjaba.